torstai 21. helmikuuta 2013

Hevosta

Viime viikolla maapalloa uhkasi asteroidin törmääninen planettaamme ja Pohjois-Korea harjoitteli atomisotaa uudella ydinkokeella.. Asioista uutisoitiin YLE:n pääuutislähetyksessä pariinkin kertaan. Mutta alkuviikosta paljastui ultimate-katastrofin uhka, hevonen. Hevosta oli nimittäin löytynyt ainakin Findus-tuotemerkin lihatuotteista.

Koska kyseessä on nyt todellinen yhteiskuntajärkytystä aiheuttava kriisi, huomioitiin se ansaitusti eri medioissa; hevosesta puhuttiin aamu-tv:ssä, a-Talkissa, Ylen-, MTV3:n, Nelosen uutisissa, Helsingin Sanomissa, kaikissa maakunnallisissa lehdissä ja Alma-median omistuksessa olevissa paikallislehdissä - tulevalla viikolla hevonen huomioidaan kaikkien perhe- ja naistenlehtien henkilöhaastatteluissa ja myös eri sähköisissä medioissa. Hevonen saanee myös jälkihuomiota siinä vaiheessa, kun televisioon raahataan kaikkien alojen asiantuntijoita eli dosentteja kommentoimaan hevosta eri näkökulmista.



Topi kertoi, että hevonen on kuin Alien-elokuvan loinen, se voi löytyä mistä tahansa. Aamulla heräsin vaatehuoneesta kuuluvaan kauhunsekaiseen huutoon: isäntä oli löytänyt vaatehuoneen hyllyltä Black-Horse kalsarit.