perjantai 21. joulukuuta 2012

Hyvää tahtoa

Topi palasi saunan lauteiden alta hyvää tahtoa puhkuen. Inkojen ennustama maailmanloppu ei sitten tullutkaan ja vuoden kiertokin kääntyi kohti tulevaa jahtikautta. Hyvä vire jatkui, kun Topi ilmoitti, että blogitekstin kirjoittamiseen liittyvät työehtoerimielisyydet on saatu ratkaistua hyvässä yhteisymmärryksessä isännän kanssa. Samassa yhteydessä soviittin myös kiista kolmen päivän koulutustakuusta: Tyyne pääsee Namusillan järjestämälle kolmen päivän koulutusreissulle Korpilahdelle Tyynelään, Ulla pääsee Helsingissä kolme kertaa agilityharjoituksiin ja Topi kolme kertaa sorsanpyynnin aloitukseen (aloituspäivät 2013, 2014 ja 2015). Topi haluaa näin toimia esimerkkinä työurien pidentämiselle.
 
Ja koska ilma suorastaan väreili hyvää tahtoa,päätettiin julkaista saman tien uudenvuodenlupaukset.
Tyyne: Lupaan noutaa sorsat vedestä ilman, että isännän täyty lähteä mukaan uimaan.
Ulla: Lupaan imuroida karvanlähdön aikaan omat karvani ja tehdä niistä Raahen Härkätorin puistoon tilataideteoksen nimeltään "Karvatonna on hyvä olla - imuri tukossa".
Topi: Lupaan, että Raahen alueelle suunnitellut energiantuotantoon liittyvät näkemykset saadaan yhteensovitettua siten, että löydetään ratkaisu, missä huomioidaan sekä kansantaloudelliset että aluetaloudelliset näkökulmat suhteessa Rion biodiversiteettisopimuksen ekologisen kestävyyden ja Kioton ilmastosopimuksen prinsiippien reflektioihin paikallistasolle.