lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän spesiaali

Uskollinen lukijamme Liisa lähestyi toimitusta tiedustellen verkkojulkaisumme tulevaisuutta.

On totta, että päätoimittaja Topin jätettyä tehtävänsä, on julkaisutoiminta ollut pysähdyksissä. Topin päätoimittajakaudella keskityttiin paljolti elinkeinoelämän ja energiatuotannon kysymyksiin ja kesti aikansa, että uudet linjaukset blogin sisällöstä saatiin sovittua. Toisin sanoen oltiin vastaavassa tilanteessa, mistä Fennovoiman hallituksen puheenjohtaja käytti (elinkeinoministeri Vapaavuoren tiedotustilaisuudessa) nimitystä "showstopperi" pohtiessaan sitä mahdollisuutta, että aikataulu Topinkin odottaman ydinvoimalatyömaan käynnistämiseksi osoittautuisi epärealistiseksi joidenkin epäoleellisten juridisten kysymysten ja Ukrainan kriisin aiheuttamien geopoliittisten vaikutusten vuoksi. Jos Fennovoima ennakoi showstopperia, niin Tyyne päätti pitää 8.3. olevaa naistenpäivää "startuppina."

Jotta toimituksemme julkaisulinja olisi vähintään yhtä selkeä kuin ympäristöministeri Ville Niinistön ohjeistus tapaus Talvivaarasta ja siitä, aikooko vihreät jatkaa hallituksessa odotettavissa olevasta myönteisestä ydinvoimalinjauksesta huolimatta - on syytä kertoa nyt avoimesti Topin päätoimittajakauden jälkeiset sisältöpainotukset, jotka ovat:

1. Labradorinnoutajan elämän tarkoitus: Ruoka

Naistenpäivän ruokaekstramme aiheena on juustoinen poromakkara nuotiolla kypsennettynä.



Testin tulos: Poro pysyköön poissa nuotiolta.

2. Muuta asiat

Muissa asioissa blogimme käsittelee aiheita, jotka eivät suoranaisesti liity ruokaan. Naistenpäivän ekstrassa onnittelemme Mikko Loukkaanhuhtaa, Olli Jaakkolaa ja Teemu Huhtalaa 19-vuotiaiden ampumahiihdon MM-kisojen viestikilpailun pronssimitallista! Kilpailu järjestettiin Yhdysvalloissa torstaina 6.3.2014.