Topi päätti vetäytyä elokuun alussa julkisuudesta vastalauseena sille, että Himasen Sinisestä kirjasta maksettiin 700 000 euroa ilman kilpailutusta. Topikin kun on ottanut kantaa moneen tulevaisuuttakin koskevaan asiaan ilman, että siitä mitään olisi maksettu. Hammasta purren on saunaosastolla seurattu maailman menoa; soteuudistuksen vaalmistelua, kuntatalouden kriisiä, Syyrian sisällissotaa, Ruotsin kuninkaallisten perheonnea - viimeistä jopa siinä määrin, että Jan-Andersilta tilattiin näytekappaleet Svensk Damtidning-lehdestä. Tänään Topi siirtyi tietokoneen ääreen todetakseen, että vaikenemisen aika on ohi. Guggenheim on täällä taas.
Guggenheim yrittää nyt maihinnousua Helsingin Etelärantaan. Alunperin operaation oli tarkoitus käynnistyä 6. kesäkuuta 2014, jolloin olisi tullut kuluneeksi tasan 70 vuotta Normandian maihinnoususta. Topinkin suosikkifilosofi Juhani Tammisen lanseeraama ajatus "momentumista" sai kuitenkin aikaan sen, että Guggenheim-säätiö aikaisti D-dayn lähes vuodella. Tätä Topi tiesi odottaa siitä hetkestä lähtien, kun tieto nokian myynnistä tuli julkisuuteen, Kimi Räikkönen sijoittui kolmanneksi Singaporen F1-kisassa ja Kiira Korven akillesjänteessä havaittiin repeämä. Topi tiesi myös sen, että juuri tällä viikolla YLE:n radiouutisten toimittajana on Petteri Löppönen, joka tunnetaan siitä, että hän onnistui uutisoinnillaan vakuuttamaan suomalaiset Islannin ilmatilan valvonnan tärkeydestä Suomesta löhetettävillä Hornet-koneilla. Kyseessä on siis Kärsämänkylälläkin tunnettu Suden hetki, mikä vertauskuvallisesti tarkoittaa aikaa varhain aamuyöllä noin kello 3.00–5.00, jolloin ihmisen ajatellaan olevan heikoimmillaan.
Maihinnousun toteuttamiseksi Guggenheim-säätiö tarvitsee vain jokusen miljoonan verovaroja. Topin mielestä tuolla rahalla Guggenheim-säätiö voisi rakennuttaa vaikka Guggenheim-vanhainkodin ja järjestää sen asukkaille virkistysmatkoja maailman Guggenheim-museoihin Guggenheim-linja-autolla. Niin ja tarpeeksi Guggenheim-lähihoitajia ja muuta Guggenheim-henkilökuntaa.