perjantai 1. kesäkuuta 2012

Juhlaviikonloppu

Topi kertoi, että perhe valmistautuu sen 11 vuotisjuhliin. Talo on puunattu edustuskuntoon, kukkapenkit puhdistettu rikkaruohoista ja jopa asfaltissa ollut halkeama on paikattu bitumimassalla. Myös Topin suosikkipaikka - sauna - on tip-top. Jos sattuisi, että joku vieraista haluaisi vaikka pikku löylyt ottaa. Miksi muuten kiuaskivetkin olisi vaihdettu? Keittiön puolelle on tulossa Helena ja Kaija varmistamaan, että tarjoilu toimii reaaliajassa.

Ulla suomensi, että höpöhöpö. Että talon tytärtä juhlitaan, kun takana on Ullan toisella kielellä sanottuna studentexamen. Ulla kehui, että sillä on tämän talon nelijalkaisista paras yleissivistys, Åke-isä kun oli ehtinyt ennen ennenaikaista poismenoaan opettaa tyttärelleen mm. ruotsin kielen alkeet.

Homma etenee todennäköisesti niin, että Topi ja minut viedään Matille ja Reginalle viikonlopuksi hoitoon - kuulin isännän sanovan, että "pois jaloista". Ulla sen sijaan väittää itse pyytäneensä päästä kyläilemään Tiinalle, kun on jotenkin ollut viime aikoina kotona niin tylsää.